030-8906824 info@dtm-montage.nl

Glazen binnendeuren zijn niet meer weg te denken uit onze woon- of werkomgeving. Naast een gevoel van luxe geven glazen binnendeuren extra licht en een ruimtelijk gevoel aan uw interieur. Ze zijn mooi, stijlvol en passen zowel in een klassieke als een meer moderne woning of kantoorruimte.

Glazen binnendeuren worden vervaardigd in gehard glas. Dit is vooral voor de veiligheid. Gehard glas is vijf keer sterker dan doorsnee glas. Als het toch breekt, valt het uiteen in kleine, ongevaarlijke stukjes

Glazen pendeldeuren

Een glasdeur is al speciaal op zich maar een pendeldeur voegt daar nog iets extra’s aan toe met haar elegante uitstraling. De zogenaamde pendeldeur opent in beide richtingen. Het grote voordeel is dat de ruimte steeds gemakkelijk toegankelijk is. Pendel-of taatsdeuren worden voornamelijk toegepast in nissen of doorgangen zonder kozijnen. De deuren kunnen eenvoudig worden gemonteerd met behulp van een hydraulische onderschoen (systeem waarbij geen uitsparing in de vloer nodig is), een vloerveer of scharnieren.

Glazen aanslagdeuren

Glazen aanslagdeuren vallen in een sponning en draaien daardoor naar één kant. Aanslagdeuren worden geplaatst m.b.v. twee of drie scharnieren. Een bestaande deur vervangen voor een moderne glazen binnendeur? Dan hoeven er geen aanpassingen te worden gemaakt aan het kozijn.

Glazen schuifdeur

Met een glazen schuifdeur kunt u op een stijlvolle manier twee ruimtes van elkaar scheiden én ruimte besparen. Een klassieke schuifdeur aan een elegant aluminium of rvs-look railsysteem of juist een stoere glazen schuifdeur aan een railsysteem met een industriële look? Wij creëren voor u een glazen schuifdeur die past bij uw ruimte: woonkamer, kantoor, badkamer, hal, etc.

Steel look

Omkleed met (zwart) gecoate aluminium profielen zijn zij visueel bijna niet van een echt stalen kozijn taatsdeur te onderscheiden en bovendien een stuk vriendelijker in prijs. De steel Look pendeldeur is verder uit te breiden met zijpanelen en dubbelen taatsdeuren. U heeft keuze uit een ruim assortiment glazen taatsdeuren welke omkleed kunnen worden als steel look product. Vervolgens kiest u uit verschillende mogelijke indelingen van de steel look profielen. De omkadering van het veiligheidsglas ligt vast, maar u bepaalt de verdeling van de steel look profielen. Ontwerp zo uw eigen industriële glazen wand. Bijna niet van een echt stalen kozijn te onderscheiden en vriendelijk geprijsd.